Imatge Col·legi Viaró
Català   |   Castellà   |   Anglès
logo clickedu.eu
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
CatalàContacte
Summer And Country Camp 2017
Informació General
Informació Curs 2017-18
Festa de Nadal
Viaró Infantil
Activitats MECs
50 Aniversari
Notícies
Formació Humana
Capellania
Departament de Llenguatge i Comunicació
Departament Artístic i Escola de Música
Departament d'Humanitats i Empreneduria
Departament de Ciències
Departament d'Educació Física
Acció Social
AMPA
Viaró Sèniors
Curiositats de Viaró
Calendari del curs

Dimecres

21

02/03
Festa del Col·legi
10/03
Festa de l'Art
15/03
Actuació Coral
20/03
Nit de les Lletres Secundària
23/03
Darrer Dia de Classe
25/03
Diumenge de Rams
30/03
Divendres Sant

Descripció

Què és el l’English Summer Camp?

L’English Summer Camp  és la nostra proposta per al mes de juliol a Viaró. Consisteix en un bon nombre d’activitats diàries que es programen amb uns objectius específics. És una forma d’aprofitar el temps i passar-s’ho bé mentre s’aprèn i es juga. Per això plantegem l’English Summer Camp com un seguit d’esports, jocs, lectures i tallers que es viuen a través de l’anglès.

Per què el Summer Camp?

Viaró és un lloc ideal per aventurar-nos, i fins i tot per acampar; hi podem circular en bicicleta i també tenim piscina. Però no tot són jocs, esports i tallers (de plàstica, de cuina, etc…); cada dia hi haurà un temps per als deures. A més, els nens aprofundiran en el domini de l’anglès a l’English Summer Camp amb les mateixes activitats però amb immersió lingüística en anglès, que inclou també sessions didàctiques, en grups reduïts i professors especialitzats, i un seguiment setmanal de la progressió de cada noi.

Quan?

Les dates de l’English Summer Camp són des del dilluns 26 de juny a divendres 21 de juliol, de 9.10 a 16.25 hores. I s’ha de tenir en compte que ens agrada l’aventura. És per això que els dijous farem pla de tot el dia i acamparem a l’escola!

Per a qui?

L’English Summer Camp està destinat  a nens d’entre 1 i 12 anys. A més dels vostres fills poden venir-hi amics que no siguin alumnes del Col·legi.

Quant?

Els preus de l’English Summer Camp  varien depenent de quan es fa la inscripció i de quants dies s’inscriu un alumne. Si es fa l’inscripció abans del 19 de maig hi ha un 3% de descompte.

Tens els preus tant en el fulletó informatiu com en la fitxa d’inscripció.

Country Camp a Viaró Infantil

Aquest any, els més petits (P1-P4) podran gaudir d'una autèntica farm experience. El parvulari de Viaró esdevindrà una granja amb gallines, conills i fins un poni! Els nens i nenes faran tallers, manualitats i jocs, tot en un entorn natural Green School.

L'horari del Country Camp és de 8:30h a 16:30h. Més informació en aquest fulletó.

Obert per a tothom!

Notícies
Primària: Auxiliars de conversa

Amb l'objectiu de millorar el nivell d'expressió oral en anglès, el col·legi compta amb dos auxiliars de conversa a primària. ...

Icona

Rachel Playfair visita Viaró

Rachel Playfair, formadora d'Oxford University Press, va ser a l'escola per dur a terme unes observacions d'aula a tots els professors ...

Icona

LEGO: ADAN3VIARÓ a Cugat Ràdio

L’equip de 4t d’ESO ADAN3VIARÓ, que participa aquest cap de setmana a la final estatal de la First Lego League a Logronyo, va estar ent...

Icona
Nou a la Web

IconaOficis de Setmana Santa 2018 a Viaró


IconaPrimària: Auxiliars de conversa


IconaRachel Playfair visita Viaró


IconaLEGO: ADAN3VIARÓ a Cugat Ràdio


IconaPrimària I: Proves de diagnosi


IconaSessió amb doctores del Centre Benito Menni

Avinguda Alcalde Barnils 2 08174 Sant Cugat del Vallès Barcelona tel. 93 589 05 89 fax 93 674 00 50 - 93 675 51 15 (Viaró Infantil) com arribar
Avís Legal  |  Política de Privacitat