Imatge Col·legi Viaró
Català   |   Castellà   |   Anglès
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
CatalàContacte
Summer And Country Camp 2017
Informació General
Informació Curs 2017-18
Festa de Nadal
Viaró Infantil
Activitats MECs
50 Aniversari
Notícies
Formació Humana
Capellania
Departament de Llenguatge i Comunicació
Departament Artístic i Escola de Música
Departament d'Humanitats i Empreneduria
Departament de Ciències
Departament d'Educació Física
Acció Social
AMPA
Viaró Sèniors
Curiositats de Viaró
Calendari del curs

Dimecres

17

01/01
Cap d'Any
06/01
Reis
08/01
1r Dia de Classe
16/01
Reunió MEC's
18/01
Reunió MEC's Infantil
23/01
Reunió Pares P1-P2-P3
25/01
Reunió Pares 1r-2n Primària
30/01
Reunió Pares P4-P5

Descripció

Què és el l’English Summer Camp?

L’English Summer Camp  és la nostra proposta per al mes de juliol a Viaró. Consisteix en un bon nombre d’activitats diàries que es programen amb uns objectius específics. És una forma d’aprofitar el temps i passar-s’ho bé mentre s’aprèn i es juga. Per això plantegem l’English Summer Camp com un seguit d’esports, jocs, lectures i tallers que es viuen a través de l’anglès.

Per què el Summer Camp?

Viaró és un lloc ideal per aventurar-nos, i fins i tot per acampar; hi podem circular en bicicleta i també tenim piscina. Però no tot són jocs, esports i tallers (de plàstica, de cuina, etc…); cada dia hi haurà un temps per als deures. A més, els nens aprofundiran en el domini de l’anglès a l’English Summer Camp amb les mateixes activitats però amb immersió lingüística en anglès, que inclou també sessions didàctiques, en grups reduïts i professors especialitzats, i un seguiment setmanal de la progressió de cada noi.

Quan?

Les dates de l’English Summer Camp són des del dilluns 26 de juny a divendres 21 de juliol, de 9.10 a 16.25 hores. I s’ha de tenir en compte que ens agrada l’aventura. És per això que els dijous farem pla de tot el dia i acamparem a l’escola!

Per a qui?

L’English Summer Camp està destinat  a nens d’entre 1 i 12 anys. A més dels vostres fills poden venir-hi amics que no siguin alumnes del Col·legi.

Quant?

Els preus de l’English Summer Camp  varien depenent de quan es fa la inscripció i de quants dies s’inscriu un alumne. Si es fa l’inscripció abans del 19 de maig hi ha un 3% de descompte.

Tens els preus tant en el fulletó informatiu com en la fitxa d’inscripció.

Country Camp a Viaró Infantil

Aquest any, els més petits (P1-P4) podran gaudir d'una autèntica farm experience. El parvulari de Viaró esdevindrà una granja amb gallines, conills i fins un poni! Els nens i nenes faran tallers, manualitats i jocs, tot en un entorn natural Green School.

L'horari del Country Camp és de 8:30h a 16:30h. Més informació en aquest fulletó.

Obert per a tothom!

Notícies
Lluís Terradas guanya el concurs Dibuix Tintinaire

L’alumne de 2n d’ESO Lluis Terradas Figuerola ha obtingut el primer premi en la seva categoria del concurs “Dibuix Tintinaire&rdq...

Icona

Vídeo: Festa de Nadal Infantil

Com cada any, celebrem Nadal amb les nostres famílies cantant nadales i rebent la visita dels patges dels Reis Mags. Bon Nadal i feliç any nou de p...

Icona

Primària: XXVIII Cros de Nadal

Dijous 23 de Novembre, tots els alumnes de Primària han format part del tradicional Cros de Nadal, el qual, celebrava el seu XXVIIIª edició. ...

Icona
Nou a la Web

IconaButlletí Mensual Gener 2018


IconaLluís Terradas guanya el concurs Dibuix Tintinaire


IconaVídeo: Festa de Nadal Infantil


IconaPrimària: XXVIII Cros de Nadal


IconaBatxillerat: Presentacions Treballs de Recerca


IconaIBSC: David Armstrong visita Viaró

Avinguda Alcalde Barnils 2 08174 Sant Cugat del Vallès Barcelona tel. 93 589 05 89 fax 93 674 00 50 - 93 675 51 15 (Viaró Infantil) com arribar
Avís Legal  |  Política de Privacitat