Imatge Col·legi Viaró
Català   |   Castellà   |   Anglès
logo clickedu.eu
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
CatalàContacte
Informació General
Informació Curs 2018-19
Festa de Nadal
Viaró Infantil
Activitats MECs
Notícies
Formació Humana
Capellania
Departament de Llenguatge i Comunicació
Departament Artístic i Escola de Música
Departament d'Humanitats i Empreneduria
Departament de Ciències
Departament d'Educació Física
Community Service
AMPA
Viaró Sèniors
Summer And Country Camp 2018
Curiositats de Viaró
50 Aniversari
Calendari del curs

Divendres

22

05/02
Reunió Pares 1r-2n ESO
07/02
Reunió Pares 3r-4t ESO
12/02
Reunió Pares 1r-2n Batxillerat
21/02
Nit Artística Primària

Detalls

TEMÀTICA: Aquest any el Summer Camp s’ambienta en la història de l’Allan Park i del Dan Kane, dos joves amics que tenen un hobby en comú: els trucs de màgia. Tant els hi agrada que decideixen presentar-se al “Golden Feather”, concurs que es realitza cada quatre anys i en el qual es decideix qui és el millor mag del món. Moltes seran les aventures que viurem durant les quatre setmanes, en les quals els trucs de màgia ambientaran els tallers, jocs i les acampades dels dijous a la nit.

HORARI: Al Summer Camp fem el mateix horari que durant el curs: de 9.10h a 16.25h. En la mesura que pugueu us demanem que els nens siguin puntuals. Aquest any tindrem a un monitor esperant en la esplanada d’Hexàgons de 8.15 a 9.15, per si us facilita l’organització. Us recordem que aquest any el Summer Camp comença dimarts dia 26 de juny i acaba divendres dia 20 de juliol.

DESPLAÇAMENTS: Com sabeu, durant l’estiu no hi ha servei d’autocars, ni tampoc cap tren vigilat per professors, així que recomanem a tots els alumnes que han de venir amb FFGC que agafin junts el tren que surt de Plaça Catalunya a les 8.23h i, per tornar, el de les 16.48h. Hem distribuït als monitors en parades diferents (Muntaner i Sarrià) i allà hi seran deu minuts abans d’agafar el tren. D’aquesta manera aconseguirem aglutinar a tots els monitors i nens que venen al Summer Camp de Barcelona en tren. Si porteu els vostres fills en cotxe, podeu entrar a Viaró per la porta que queda davant del CAR, i estacionar a l’aparcament que hi ha dins del col·legi, just al darrere de l’Oratori.

LLOC: Ocuparem tot el Pavelló d’Hexàgons. Podeu deixar i recollir els vostres fills en les portes que hi ha davant del jardí d’Hexàgons. Durant el dia, però, no ens busqueu: estarem per qualsevol racó del col·legi practicant jocs de mans amb els nostres amics!

EQUIP: L’equip de professors està format pels propis professors del col·legi; a més a cada grup s’assigna un monitor ajudant, que és un alumne gran del col·legi.

ANGLÈS: L’experiència Summer Camp es viu en anglès; això vol dir que totes les activitats del dia es fan en anglès, a més de dedicar un mòdul diari de classe en aquest idioma.

UNIFORME: El primer dia donarem a cada alumne dues samarretes del Summer Camp i una gorra. És important que visquin la uniformitat. De pantaló poden dur-ne un d’esportiu o bermuda; de calçat el millor és que usin sabatilles esportives i mitjó també d’esport.

MENJADOR: Dinem a les 12.15h, com sempre amb el menjar que ens preparen cada dia les cuineres de Viaró. Com durant el curs, indiqueu quan calgui si el vostre fill té un règim especial. Us informarem setmanalment dels menús previstos en un butlletí que donarem el primer dia de cada setmana.

PISCINA: No ens hem d’oblidar del banyador i la tovallola, ja que cada dia anirem a les piscines que tenim muntades expressament pel Summer Camp dins mateix de Viaró, i amb socorrista. Encara que no és imprescindible, els alumnes poden dur xancletes. En canvi és molt recomanable que els poseu crema solar abans de sortir de casa.

ESPORT: En el Summer Camp realitzarem diverses disciplines esportives (bàsquet, beisbol, hoquei, futbol…) i diferents competicions diàries ens tindran entretinguts. Els mags han d’estar en forma!

BICICLETES: Dins de Viaró els alumnes poden circular –tot i que no és obligatori- amb bicicleta, sempre que vagin amb casc i prudència. En cas d’avaria, hauran de portar la bicicleta a casa per arreglar-la. Les bicicletes poden “dormir” al col·legi, dins del pavelló.

DEURES: Els alumnes dels cursos que tenen deures d’estiu (de 1r a 6è de Primària) hauran de dur els deures d’estiu que us facilitem a final de curs, ja que cada dia dediquem una estona a fer-los. També poden dur algun llibre de lectura.

TALLERS: Aquest any, tots els que formem el Summer Camp (professors, monitors i alumnes) ens convertirem en mags, així que totes les manualitats estaran relacionades amb aquest centre d’interès i ens les portarem a casa.

ELS PLANS DE DIJOUS: El dijous és el gran dia ja que la història donarà un important pas endavant i ens depararà grans aventures i el joc de nit determinarà la història. Per poder passar la nit de dijous a divendres a Viaró caldrà que els alumnes duguin sopar i esmorzar, pijama, una muda de recanvi, llanterna i sac de dormir. Amb tot, però,  ja us n’ anirem informant cada setmana amb més detall. A part de quedar-nos a dormir, el dijous ens els guardarem per fer plans especials: concursos, gymkanas, inflables d’aigua, sortides amb bicicleta, excursions, etc.

INFORMES: Cada dilluns rebreu informació dels plans previstos per a aquella setmana; i divendres, juntament amb el vostre fill us donarem al final del  Summer Camp un informe de la seva evolució. Tindreu al web del col·legi tota la informació (fitxa d’inscripció, activitats, menús i fotos de tot el que fem); i, no cal dir-ho, estem a la vostra disposició per a tot el que calgui.

 

Notícies
Vídeo: Concurs Artístic a Primària

Com seran el transport, les ciutats i les escoles del futur? Els alumnes de primària han plasmat les seves idees al XXIV Concurs Artístic. ...

Icona

Viaró Research: Projecte de Jardineria

Nou article al blog Viaró Research, escrit per Conchita Vizuete.

Icona

Lliurament de trofeus Sant Tomàs

Al llarg de dues setmanes s'ha celebrat el trofeu de Sant Tomàs 2019 a les instal·lacions esportives del Col·legi i el passat 11 ...

Icona
Nou a la Web

IconaVídeo: Concurs Artístic a Primària


IconaViaró Research: Projecte de Jardineria


IconaLliurament de trofeus Sant Tomàs


IconaFLL: OMICRON VIARÓ competirà a Tenerife


IconaInfantil: Jornada de Portes Obertes


IconaButlletí Mensual Febrer 2019

Avinguda Alcalde Barnils 2 08174 Sant Cugat del Vallès Barcelona tel. 93 589 05 89 fax 93 674 00 50 - 93 675 51 15 (Viaró Infantil) com arribar
Avís Legal  |  Política de Privacitat